Alla inlägg under september 2007

Av Emilie - 10 september 2007 17:13

Roxette har verkligen fastnat i min spelare - also known as ipod, named Memmen, men det var överflödigt, nntkt. Men, det är helt sick, jag orkar inte och ändå är det så knas underbart att lyssna på "like lovers do", "listen to your heart" m.fl Jag vet, jag är mobbad, men vad ska jag göra? Det går bara inte att göra nåt åt saken....är jag rädd.

 Wtf, vilka problem, asg. Har så mycket läxor och alltihopa står mej upp i halsen (dvs. jag mår sjukt illa, tror att jag är hungrig på något bakvänt sätt...fråga mej inte). Men, bra grej: matteknaslärarn  fyller år imorgon (44-1), vilket betyder att jag slipper baka till klassrådet imorgon. Gött mos! (Åh, herregud, måste verkligen lägga av med att säga "gött mos"...föreslog nice/sweet mashed potatoes, men det röstades ner..synd, tycker jag).

 Nu ska jag plocka bort örhänget som förflyttat sig från mitt öra till mitt hår från just håret och sätta det på plats igen :) och, när jag gjort det så ska jag, eh...jo, just det ja, jag ska plugga (försöka duger...inte den här gången - jag är död!).


 "Crash! Boom! Bang!"

Av Emilie - 10 september 2007 14:56

Igår, när jag kom hem från Cookie, så tillbringade jag, eh, 4..5..6..7 timmar (+/-) framför datorn. Formaterade om, något man nästintill omöjligt kan misslyckas med - jag gjorde det dock, misslyckades alltså. Det var bara 1:a partitionen som "bidde" formaterad. Så, lol på mej (finns det uttrycket ens??)...wtf, måste starta om datorn :P

Av Emilie - 5 september 2007 20:48

Näe, jag vet inte. Latin var väl sådär. Bortsett från att man inte fattade någonting så var det väl rätt okej. Kommer att bli ett helvete, fick ju för bövelen läxa till imorgon!! Och meepmeep verkar vara en svår en. Fy sjutton, aaaas också!

Sen, vad ska jag klaga på mer (gör jag annat här?)? Jo, har matteläxa och franska till fredag, sen så, ööh, hmm...kan inte komma på nåt mer att klaga på. Damn!

Nej, jag skojar...inte om att jag inte kan komma på nåt mer att klaga på asså. Eh, invecklat, blev det för mej iaf. Skrev om den meningen fem ggr...asg.

JO, kemi, ftw (som enligt mej betyder f**k the world), och imorgon kommer slavdrivarna (jaa, gymnasiet är frivilligt, jag vet!!) pracka på oss (mej) ännu mer. My god, jag älskar skolan...not!

Herregud, jag har verkligen inget intressant att skriva. Bara klagar på hur tråkigt allt är....JO! Vi ska få kabelteve ;D deeeet är positivt! Hihi, jag är så glad att jag spricker över det...det tar ut de övriga, tråkiga, negativa, deprimerande....ojojoj, började nästan gråta där. Skärpning! Jag har ju grejs att plugga...buhu!

Av Emilie - 4 september 2007 22:21

Okej, jag är trött....

Jag vill inte plugga, jävlar!

Tråkig dag idag, fysik och engelska, sovmorgon till tio i ett och imorgon är en sån där sugig dag när man har en håltimma (en?) på två timmar och 20 minuter. Vad fan tror de eg.? Kan inte meepmeep jobba på tisdagar också, så skulle jag sluppit ha det så här. Gå hem i två timmar och inte göra något vettigt, och sedan är hela onsdagen förstörd pga. att man måste gå tillbaka till skolan och sitta och läsa ett språk som inte ens talas i en å tjuge.

Låt mej ställa en fråga: Är detta rimligt?

Mitt svar: NEEEEEEEEJ! F*an heller, hmpf...


"Gymnasiet är frivilligt, my ass!"


Av Emilie - 3 september 2007 21:16

Nu börjar jag bli orolig, svårt att tänka på annat...inte bra, verkligen inte bra!

F*aaan!!! Jag orkar inte...

Av Emilie - 3 september 2007 16:47

Okej, nu har jag väntat i nån timma på att mamma ska komma hem från tandhygenisten med räkorna...oj, det blev dumt. Självklart har hon (förhoppningsvis) köpt dem i någon av affärerna här omkring (vill inte vara partisk, nämner inga märken). Det, eh, jag har försökt laga en fisksoppa, som det eh, än så länge inte är någon fisk i....och räkorna, ja de stod inte ens med i receptet utan nåt vi fick för oss. Men, jag litar på min intuition, hur det nu stavas (och på mamma, hon är grymm på mat, asg).

 Katten ligger på min säng och ser typ död ut, jag är typ död pga. att jag har varit tvungen att på nytt lägga över all min musik på min iPod som brossan haft med sig i norrland-var-han-nu-var. Men, sååklaart så har han lyckats plugga in den i en mac, dvs. en dator med fel operativsystem, så iPoden blev helt cpig när jag kopplade in den i min.

Brossan och jag, igår kväll:

E: Hej, var är min iPod?

B: NEJ! Åh, shit, den har jag glömt hemma (de var i gbg och vände, kind of)!

E: Du skojar, haha, ge mej den! NU!

B: Men, Emilie, det är sant, jag har den inte med mej....

E: WTF!?! Svordom svordom-svordom, förbannelse svordom, dansa på din grav din svordom. Apa!

B: Förlåt men..

E: Försök inte med mej, svordom-svordom blabla...

Ursinnig som jag var - helt befogat enligt mej så skällde jag en bra stund...tills dess att mamma kom in genom dörren och kvittrade att hon hade min ipoden i väskan...

E: (lite röd i ansiktet). Åh, jaha, jag visste väl att du jävlades med mej, din svordom!

M: Men Emilie!

B: Lugna dej nu..tack så jättemycket för lånet, orka dö av tristess!

E: Fräs!


Oj, nu kom mamma. Soppakokningstime :p oj, vad kul det låter, not!


Av Emilie - 2 september 2007 19:37

Eh, ja, är inte riktigt säker på det här men...nån som klagar?

Jag kan i alla fall läsa texten, det är väl det viktigaste. Har testat alla möjliga olika kombinationer och är ändå inte helt säker på att grått blir bra. Aja, whatever...

Av Emilie - 2 september 2007 16:39

Justdetja! Min iPod kommer hem idag! Hurra hurra, wohoo!


Och, ehm, brorsan med den...

Ovido - Quiz & Flashcards