Alla inlägg den 19 juni 2007

Av Emilie - 19 juni 2007 20:41

Hemkommen, efter en ganska (snarare ovanligt) trevlig dag med mor och syster. Har spenderat bortåt 10 000 spänn - himmel, mamma höll på att svimma när vi kom ut från rörstrand...nu var det ju iåförsej inte på rörstrand som vi spenderade så mycket, men ändå. Smakar det så kostar det, I guess...

 Fruktansvärt hungrig redan innan tre, måste ju bara sluta äta frukost vid 12....det är för tidigt ;) näe men seriöst..

Iaf, vi käkade fisk, baguette och potatissallad...Fisk=rökt, pinfärsk lax = mmmmmums....knas. I vilket fall - det var gott!

Imorgon blir det göteborg. Sitta barnvakt kan vara oerhört trevligt, men är sällan det...förutom i det här fallet. Barnet är lika med en liten, liten hund :)

 Midsommar blir nog traditionsenligt firat (alltså tråkigt...shisses, måste vara psycic som vet det redan nu (hur fan det nu stavas)...whatever, ska kanske inte ta ut något i förskott), ser inte fram emot att äta sill mer än jag brukar - det är ju inte så speciellt egentligen, knappt gott ens. Men, midsommar blir det, med eller utan sill så jag ska sluta filosofera så himla mycket över det (snälla någon, rädda mej!!).

 Måste stå emot frestelsen att stänga in mej på mitt rum i två månader, fram tills skolan börjar. Lär ju åtminstone vara utsövd då, men knappast brun...näe, det skulle jag inte palla. Älskar sommaren...som sagt, bullshit.

 House nu, gotta go..


Av Emilie - 19 juni 2007 13:34

Eh, tjaa...orka blogga på ett ställe där folk aldrig läser. Får ta nya tag här...

Sommarlovet, en katastrof hittills. Har knappt gjort nåt vettigt alls, har inget jobb, solen lyser inte tillräckligt för att man ska kunna få lite färg under den och med bara tre kanaler (de absolut sämsta som finns typ) har det rekommenderade dagliga intaget av tråkighet överstigit maxgränsen med råge!


Ska snart åka till nåt ställe där de säljer grejer till husvagnar, inhandla ett nytt förtält typ. Kan inte riktigt förstå meningen med "husvagnssemester" ca.4 mil (höll på att bli "min" istället, asg...inte riktigt så nära nej, men nästan..hahaha) hemifrån, men det är iaf nära till stationen ;)

hopplöst



Ovido - Quiz & Flashcards