Alla inlägg den 27 juni 2007

Av Emilie - 27 juni 2007 22:48

Okej, idag var jag i kvarnen och köpte lampor, skärmar och lite sånt grejs. Har suttit i typ, eh, åh herregud, en och en halv timma och kopplat mina fönsterlampor...det går ju nästan till överdrift, lite åtminstone. Men, fint blev det, som f*an. Riktigt nice och jag är nöjd. Nu börjar det likna något här inne. Stajl ā la mej...shisses asså!

 Helt otrolig dag annars, bytte inte om förrän klockan var halv två (i morse/eftermiddags alltså) och det är väl någon form av rekord - årsbästa i alla fall. Jaja, whatever, vem bryr sig egentligen? Asg..

 Näe, men den här dagen gick fort, det var nästan lite läskigt...men men, går man upp halv tolv så blir det väl så här. Wtf, imorgon upp vid 10 (!!!). Det vet jag inte om jag orkar, jävla strunt...åsså blir dagen helt sjukt seg också.

 Men, för helvete...nu blir jag snart förbannad på den jävla mobilen som piper om att den behöver laddas...som om någon bryr sig...jag borde kanske bry mej, men det skapar bara irritation. Jag är upptagen med att "njuta" av åsynen av (upprepning? bläsh..haha) mina lampor :) (extas snyggt) och då vill jag inte bli störd av "piuwip" varannan minut...men, orka göra något åt det.

 Ska nog kolla på film rätt snart här nu, det blir en låång en..gött!

"Piuwip", over and out!

Ovido - Quiz & Flashcards