Alla inlägg under november 2007

Av Emilie - 13 november 2007 23:34

Inga övriga, onödiga kommentarer på det området, det räcker så länge.

 Imorgon har jag kemiprov, det kommer gå åt helvete. Woho! (Jag älskar sarkasm!)

Jag sitter här, och läser min überintressanta text, om kovalenta bindningar m.m.  och upptäcker att M.A.S.H har börjat. Ska försöka läsa klart det här nu, har knappt 10sid kvar, så kanske jag kan se den sista kvarten åtminstone. 

 Sen, framåt halv ett - ett nångång, blir det (dopp-i-grytan höll jag på att säga..eh)  typ kuddsnuttningsdags. Imorgon är det onsdag...


Av Emilie - 12 november 2007 22:54

Positivt besked om "läxa" idag..min panik har dock INTE försvunnit. Jag är toast, grillad, finito, har fått game over... :( buhu, jag orkar inte!

 Har möblerat om på mitt rum, det blev bra..

Skulle lagt in en übermoshig bild på kissen, men orkar inte nu, var uppe vid halv 5 imorse, sovit knappt 5h. USCH!

Fts! 

Av Emilie - 9 november 2007 16:23

Ehm, jaha, den här dagen har ju gått fort hittills. Inte är jag ironisk inte, det är ganska sjukt att det gått så fort och jag fått så lite gjort. Bara lite matte och lite kemi. Jag tror att jag blir galen på skolan snart! Jag vill inte!

 Idag är det förresten inte lika jobbigt. Det måste vara "vetskapen" som gör mig förstörd, deprimerad. Inte för att jag har särskilt kul - det är fruktansvärt - men ändå bättre än förväntat. 

 Måste fortsätta plugga, tänker pausa och kolla på "that 70's show" sen (äg). Men, först ska jag hjälpa katten att hitta en bra sovplats - han håller på och klöser sönder mina garderober på utsidan i desperation över att få upp en av dem. Haha, mosh! 

Av Emilie - 8 november 2007 21:06

Nu blir det en tråkig helg :(

Jag har massor av läxor, och då menar jag MASSOR! Det är helt sjukt och finns helt enkelt ingen tid till att träffa min älskade moshing. Vad göra?

 Jaa, det finns inte precis mycket att göra åt det. Vad tjänar det till att lipa - njut eller stå ut. Jag kommer att klättra på väggarna här hemma. Till på köpet är vi ju lediga imorgon också, och så ska jag vara ledig på måndag.

 F*ck this shit! Lär bli endel deprimerande/ade inlägg här nu framöver.

Snyftis*, finns det något värre just nu än det här?


Av Emilie - 7 november 2007 20:35

Tar det aldrig slut?

Jag tror att jag gråter ihjäl mig snart..."bildigt" sett alltså!

Snyft* 

Av Emilie - 7 november 2007 19:35

Just när man trodde att "nu kan det fanemej INTE bli värre", så klämmer lärarna till likt en boaorm som fångat sitt offer gör, och jag har idag fått reda på att jag har ytterligare två prov inom en mycket (aaaalldeles för) snar framtid.

 Och NÅGON skolkade visst från latinet idag, haha. Gött mos...eller, näe, nageltrång (eller vad det nu var, gulsot eller magsjuka) är inge kul asså. My bad! Smart drag!


 Jag ska imorgon vara en jävla gajd (guide :P) för de små plutt-niorna som ska komma på öppet hus till skolan...ORKA! Jag har verkligen ingen lust och mycket att tänka på som det är! Kanske t.ex mina  L Ä X O R ! 

 Tänker på att jag på fredag (när vi har kompledigt för att vi ska vara i skolan i tolv timmar manjana) ska gräva ner mig i min säng hela dagen (eller fram tills dess att mitt dåliga samvete och den ångest jag känner över mina ogjorda läxor börjar dyka upp, sådär vid 10-tiden på förmiddagen, om jag är vaken då, vill säga) och ligga där och spåna på, jaa, katten kanske. Eller en bra lösning på mina problem (som också kan stavas "läxor"). Usch vad gnällig jag är, men försök bara: sex prov och fem inlämningsuppgifter inom de närmsta två veckorna, och så ska man dessutom försöka göra BRA ifrån sig! Det är otroligt, jag ger upp och går och lägger mig och svimmar en stund. Sånt brukar hjälpa och ibland även "öka" motivationen, en motivation som just nu är obefintlig. 

 Over and out, jag slutar! 


(Och, ja just det ja: Nocturne, goodbye, jag kommer sumpa den/det också...f*an, jag som verkligen hade lust att försöka den här gången. Men, varför ens skapa förhoppningar på (på? eller om?) något som (redan) bör betraktas som hopplöst?!)

Av Emilie - 6 november 2007 23:41

Orka...

 "Men om du hade gjort dina läxor på lovet istället för att "fjanta omkring" så skulle du inte ha haft så mycket att göra och drunkat i läxor!"

Jag hatar den där lilla, lilla delen av mig som säger "tänk OM" hela tiden.

 Shut up, damit! Det är kört ändå...

Av Emilie - 5 november 2007 21:19

Just idag, just den här veckan, så hatar jag skolan otroligt mycket. Har egentligen ingen tid ens till att skriva det här inlägget, men passar på i pausen på Cityakuten, som jag "självklart" måste se...wtf, det är ju inte direkt så att jag kommer ha någon övrig fritid den här veckan :P Att vara i simhallen 2h räknas INTE som fritid.

 Palla, det är helt sjukt mycket att göra, och jag bara måste (!) börja med det idag. Jävla skit, kan inte se någon anledning till att försöka "locka" nytt folk till skolan nästa år - de lär ju komma ändå, gymnasiet är (som sagt) frivilligt, my ass!! Jag vill inte gå tillbaka dit mer den här terminen. Och det var knappast mycket till lov vi hade. Buhu, this will kill me and I',m gonna die, snyft* !

Ovido - Quiz & Flashcards