Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Emilie - 25 februari 2010 21:24

Det är hockey på TV. J har fått sin nya telefon. Jag har diskat, lagat panerad torsk med (kokt) mandelpotatis (ej att föredra, men var det enda vi hade hemma) och dillsås. Duktigt.


Nu till min eviga klagan - I'm gettin' really pissed at this shit:

De har skurit upp mattan ute i korridoren nu. Punkt. Det  är nämligen det enda de har gjort. De har skurit upp mattan i korridoren. Och, vad fanns det där? undrar ni. Jo, ytterligare ett lager MATTA! Woho, det verkar som att någon har förvaltat sin arbetsdag och sina göromål på ett ytterst (o)förnuftigt sätt. Seriöst, de sa att de ska göra ett stor, jävla HÖÖL i golvet idag, och så har de nöjt sig med att skära bort knappt en kvadratmeter matta. BRA jobbat! Tre steg fram och åttaochetthalvt steg tillbaka. Kvadruttmetern ej inräknad, och ej heller felstavad...


Om min ironi inte känns tillräckligt tydlig, så kan jag ju passa på att poängtera den nu: IRONI!


Mina ögon kommer nu att rinna ut snart, så jag tar och går och plockar av mig linserna. Sen ska jag försöka övertyga mig själv om att det inte är mig de menar när de säger "Eliasson", på TV:n. Det är rätt så retligt.

Ungefär som jag är, just nu.

Av Emilie - 25 februari 2010 11:51

Hej!

Jag är trött. Har varit uppe sedan typ kvart över fem, och somnade en liten stund på resan upp. Kände mig rätt eländig när tåget stannade, satt väl, med min vanliga tur, preciis under högtalaren också, så jag VAKNADE, kan man säga.

Nåväl, det finns inget som piggar upp som en kopp te innan matten. Utan DEN kan jag lova att jag hade varit död hela lektionen, och därmed förlorat 2h av mitt liv till ingen nytta.


Om jag inte får sova ut imorgon så kommer jag definitivt ta ut både underbyggd ilska och trötthet på någon. Stackars J, han är så snäll som orkar med mig när jag inte orkar med något. Underbara människa <3

 

Det är torsdag, idag. Bokrea och allt. Själv måste man vänta här, slå ihjäl ett par timmar innan man sätter sig på tåget hem. Får slå en lov på stan, innan jag går hem, så känns allt lite mindre meningslöst! :)


Nu ska jag invänta mamma. Vi ska prata strunt, äta "litte gammelt brö' " och dricka te!

Ovido - Quiz & Flashcards