Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Emilie - 17 februari 2010 13:15

Dåså, det blir en späckad dag imorgon! Herrljunga OCH Borås står på schemat. Vi börjar med ett matteprov i C-kursen kl.10.00 (inför vilket jag är ganska nervööös!), och därefter ska Modern och jag till SÄS. Inte särskilt kul, inte alls faktiskt, men det händer åtminstone NÅGOT.

Måste dra och handla lite mat, ikväll blir det pastasallad :) Först ska jag dock försöka plöja mig igenom en halv inför-provet-diagnos. När den väl är gjord kan vi snacka om hur orolig jag bör vara inför morgondagen - hittills är min oro i princip obefogad. (Dock, det bör egentligen tilläggas att jag är ganska dålig på matte egentligen, så jag har all egentlig anledning att oroa mig. Döm själva, min hjärna har redan gjort det åt mig, egentligen.)


Halvpositivt: väskan is not coming along as I wanted it to. Det blir till att fundera på hur jag ska kombinera de där jästra färgerna. Hur lyckas det ALLTID bli något lands flagga - jag har ingen lust med att visa utlandsnationalism - mitt, för alla folkgrupper, öppna sinne till trots.


Att bo i kartonger är inte något jag uppskattar, speciellt inte under någon längre tid. Fredag i nästa vecka är ett preliminärt slutmål, dock har jag slutat att ta fasta på något som någon säger längre, så mitt svar på frågan om när det är klart och beboeligt igen är  "Jag har inte en jävla aning, kanske aldrig!"

Ovido - Quiz & Flashcards