Alla inlägg under juli 2007

Av Emilie - 18 juli 2007 22:03

Näe, nu är det illa asså...buhu

Löjlig depression, men det här är ju verkligen botten.

Vad har jag gjort?

Av Emilie - 18 juli 2007 19:53

Brr, det är kallt och känns himla tungt. Smådeprimerad såhär på kvällskvisten-  wtf, är klockan BARA åtta?!

 Näe, det är jobbigt liksom, anar oråd (som det så vackert heter) och det känns inte riktigt "stabilt". Hatar olustkänslor, det kryper i hela mej, rysningar, orka. Brrr, vad kallt det är...

 Som om Linkens "paj-or-whatever-she's-making" kommer göra att det känns bättre. Kan inte förklara - det känns bara sorgligt och, eh, tomt. Tårarna har jag hängt på gärdsgårn' i alla fall. Orka ha en minidepression utan att ens veta varför. Det blir ju bara ironiskt liksom, och dumt, förjävla dumt.


"Det blir en dag på stranden" - my ass!!

Av Emilie - 16 juli 2007 22:49

22:38-22:49

Dagen idag har man då tillbringat på campingen, utanför husvagnen (dock inte i förtältet utan "utomhus") i en solstol. Shisses, det var så himla skönt. Inte för att jag vanligtvis är något "måste-bli-brun-nuuuuuu-freak", men idag var det lite annorlunda ställt. Jag blev lite mer brun och nu kan jag släppa det ett tag...sjukt va?

 Asså, det är ju (som jag tidigare nämnt och alltså med risk för att bli tjatig) asigt bra att campa "nära" hemma, dvs. inte på tomten (vi har inte ens någon, tomt alltså (inga hustomtar heller, asg..näe, den var kass!)...om man bortser från mammas storblommande balkong, eller snarare - en före detta storblommande balkong, vilket jag är orsaken till: tog väl inte fasta på att varje kruka skulle behöva mer än en liten skvätt i molnig och tillfälligt "hällregning" väderlek, vem vattnar när det regnar liksom?? fast iåförsej kan jag komma på EN som gör/gjorde det...hahaha, men det var en parantes), utan 3-4mil bort. Fast vattnet är så jäävla kallt, vem tycker att 20 grader är varmt????!!! Det kunde ju för f*aan vara 4gradit (förmodligen felstavad slang) och jag hade inte märkt någon skillnad. Kort sagt, det är sviiinkallt! Jag badar INTE förrän det blir miinst 25 grader, antagligen inte ens då. Vilken jävla sommar, har bara badat i simhallens inomhuspool än så länge...haha, patetiskt!

 Den här dagen är inte heeelt perfekt än men, det får man väl hoppas att den hinner bli innan det blir sängdags :) . Började kolla på "pearl harbor" i torsdags, kollade lite mer i fredags och nu har jag väl nån halvtimma kvar av den. Får fanemej ta mej i kragen och kolla klart - skamligt att inte ha sett den...eller förresten, vem bryr sig?? Asg!

 <3

Av Emilie - 15 juli 2007 22:27

 22:08-22:27

Jaa, det är ett tag sedan jag skrev nåt över huvud taget...om man bortser från tidigare idag, men det är inte viktigt.

 Har egentligen inte pysslat med så mycket. Kollade på Spiderman 1-3 med Jacob förra helgen - herregud vad skoj det var! Den jävla spiderman-sången satte sig på hjärnan och jag nynnade på den i flera dagar, asg. Men, vi hade asskoj och supermysigt i alla fall, så även den här helgen! Riktigt nice :D

 Vi testade ostbågar i alla möjliga kombinationer. Själv är jag en riktigt sucker för "ostbågar", alltså utan någonting. Men, det är riktigt gott/kan bli riktigt gott (får reservera mig lite där, asg) om man testar lite, haha. Ska inte avslöja det "bästa", men kan ju tipsa om kombinationen "ostbågar och glass" (som dock inte är så himla okänd....men, om någon skulle få för sig att testa så :) ) eller "ostbågar ""på macka"" med ost och marmelad" (sjävlklart då apelsin/aprikos-marmelad...haha, see for yourselves, hahaha). Jaja, det var/blev lite sick, men f*an vad skoj det var!!

 I veckan så campade vi, inte långt hemifrån heller, typ en 3-4 mil hemifrån. Det är rätt lagom, inte långt till tåget heller om man skulle vilja åka hem ;P Campa är ju definitivt inte "jättehippt", speciellt inte om det ösregnar halva tiden och man får ösa vatten den andra halvan, asg. Nej, nu överdriver jag kanske liiite. Men 100l i måndags + 500l igår är gaaanska mycket om ni frågar mej :) Satan vilken tur att man inte var där igår alltså, asg! Aja, manjana blir det lite mer camping - solen kommer ju titta fram (woho, det tror jag när jag ser det, typ), men jag åker hem när solen går ner. Det är inte så himla skoj att sitta där alldeles själv, även om boxen är där...snyft. Ska banne mej ta med den hem, men wtf, nntkt. Sorry, jag tjatar...

 Gött att man tog sig lite tid med det här då da. Ska försöka få kontakt med cookie nu och kolla lite på "Beck". Jävligt gammalt avsnitt, har ju sett det tre gånger förut. Lite b men ändå rätt okej. Beck-säsongen kommer tidigt i år.. Förjävla tidigt, brukar den inte vara i typ november??

Av Emilie - 15 juli 2007 14:19

14:10-14:19

De säger att ärlighet varar längst. Jag håller med och gör mitt bästa. Ska göra det nu också - bara tanken (inte på att jag ska försöka vara ärlig, det är jag ofta (no crossed fingers), men det här är en lite speciell situation, and a sticky one as well) gör mej lite rädd och nervös men samtidigt mycket lugnare, och jag känner en alldeles outsääääglig harmoni i hela mig (hahaha, det där sista om harmoni var bara lite flumm, ursäkta, jag ska skärpa mig)...

 Men, seriöst, I'm not shy, or at least shouldn't be. Och, måste bara påpeka att det inte är tack vare ostbågarna som jag "kommit till insikt" (om igen, sorry, hahahahaha)!

Btw, eg. hata msn, telefoner osv...IRL är vad som räknas!


Av Emilie - 15 juli 2007 13:55

13:24-13:55

Okej asså...jag önskar att jag kunde dela med mej och berätta hur det egentligen känns, hur illa det kan vara, eller bara bli - på en kort, kort stund. Det var nog ett tag sedan jag grät såhär mycket asså. Så jävla dum man kan vara. Just let go for a minute or two, and you'll be sad a loooong time.

 Här är då anledningen till att man (kanske inte "man" utan i det här fallet är det liite mer personligt....skulle kunna byta ut "man" mot "jag", men, what the fuck liksom?) "gömmer" grejs, inte berättar osv. blablablabla känslor blablablabla depression blablabla... Ni förstår.

 Det kommer inte att kännas bättre imorgon, eller någon annan dag heller för den delen. Kräva ursäkter? Näe, knappast, vem är "jag" att be om något sådant? Dessutom ligger allt ännu "i det fördolda", och ingenting lär heller uppdagas, utan jag kommer likt en mask kräla och kråma mig precis som förut och forstätta vara deprimerad. Det jävligaste är väl att jag troligtvis inte kommer lära mig något av det heller.

 Kanske, kaaanske att det ändå känns bättre om jag äter upp alla ostbågarna...eller, det kanske inte är någon bra idé, då jag antagligen kommer behöva köra någon typ av "morgongympa" imorgon och framöver då. Hmm, får tänka på det. Wtf, jag älskar ostbågar, though it's a bit sick, så det får bli sen det, när det känns lite bättre....om en kvart eller så.

 Men, för f*aan, orka läsa om mina knas-depressioner, "gå och ta ett piller (alltså "ett till" menar jag...det blir inte svårt att komma ihåg att ta det i alla fall, "ha-ha"), tjejen", liksom.. Nej, ska rycka upp mig. Vem låter sig egentligen slås ner av sånt här tjafs. Glöm att jag sa nåt.


Nu en kort bön om att endast "icke berörda parter" läser detta (eller att det "berörda" åtminstone inte vet att de är berörda, vilket de troligtvis inte gör....vilken jävla tur!). Om jag skulle ha "otur" (vilket betyder att "the guy up-stairs" inte skulle höra min bön, något som kanske vore lika bra om han inte gjorde eftersom att jag då möjligtvis skulle kunna få allt det här ur världen och kunna släppa), så får de "berörda parterna" inte under några som helst omständigheter känna sig trampade på tårna, fatta några drastiska beslut (förhoppningsvis har de i åtanke att jag är mycket skör, vilket inte är någon lögn) eller något i den stilen, utan så fort som möjligt ta sig till en telefon och ringa mej och fråga vad f*aaan jag håller på med..


2007-07-16 00:09

Läs det, om så önskas, men så här i efterhand känns det som att det var ett infall, ganska plötsligt sådant. Det känns inte längre helt relevant, men det får stå ändå.

Av Emilie - 12 juli 2007 23:46

Helvete, nu blev det så himla sent...jag orkar inte krafsa ihop något nu juuu! F*an också.


Aja, some other time..

Av Emilie - 3 juli 2007 21:44

Tänkte bara nämna att det faktiskt är ett halvår idag ;)

Jag har med andra ord all anledning att vara glad, vilket jag är (lilla jag, lilla jag, asg)! 
Puss <3


But, on the other hand, nntkt...

Ovido - Quiz & Flashcards