Alla inlägg den 11 maj 2008

Av Emilie - 11 maj 2008 19:18

Idag är det söndag. Jag har varit ensam i sex timmar nu, knappt yttrat ett enda ord. Jag kanske förlorar talförmågan helt... :) ?

 Nej, men Cookie (<3) åkte strax efter ett, då drog jag minsann igång här hemma. Vattnade massa blommor, har tvättat (och precis kommit på att jag glömt tvätten hängandes i torkrummet nu också), städat och rensat i skafferiet (som är stooort) och läst två kapitel i min engelska-bok, "To kill a mockingbird". Den är skriven på halvknas talspråksslang from/of the nittonhundratals början, vilket gör den lite knasigare och något roligare att läsa. Har kommit fram till att den är mindre dryg än den mig tycktes vara igår (öh?).

 Åh, igååår, :) wiiie, vi packade mat/picknick (bestående av fläskfilé och potatissallad + daim-mjölkchoklad till efterrätt) och drog ut och satte oss på en solig plats i skogen. Det var gööör-gött väder, vi satt och läste och käkade i en tre-fyra timmar. Verkligen lyckat! Asigt gött, även om det blev lite kyligare ganska fort, och vi fick packa oss iväg hemåt. Det var verkligen svårt att komma igång med att läsa, 16sidor=kap.1. tog asigt lång tid att läsa, men det berodde väl mest på värmen och det att man hade solen mitt i ögonen. Jag vände på mig. Folk gick/red förbi och tittade på oss. Det var en underbar dag! More of those, this way if you please! :)

 Mamma och pinken är i husvagnen, har så varit hela helgen = lugnt och skönt, dock aningen ensamt just nu. I miss the sound of "them walking about" in the afternoon/evening. De kommer väl framåt nio någon gång, men då ska jag (tydligen) kolla på Sprängaren... Funderar dock starkt på att bryta mitt "löfte"/göra emot min tillsägelse och kolla på Robin Hood - Prince of thieves istället. Får väl se om jag blir övertalad eller ej.


 Oj, fick sms från Bröd nu :) Hon gratulerade mig på namnsdagen! Det hade jag heeelt glömt bort själv, att det är den elfte idag, haha! Well, that made my day :)

Nu ska jag nog ta och läsa lite mer engelska, ev. strunta i det och kolla på tv istället. Får väl se...

(Btw. Kakan är en knoshing <3)

Ovido - Quiz & Flashcards