Alla inlägg under december 2008

Av Emilie - 8 december 2008 18:55

Engelska, svenska, filosofi och kemi,

Allt är problemlöst, trots viss mani

Men med vissa av ämnena försvinner all glöd:

Matte och fysik kommer bli min död!


"Elevens klagan"

Påbörjad diktsamling

copyright 2008

Av Emilie - 8 december 2008 18:20

Jag vägrar tro att det är jag. Det är inte jag. Det kan det inte vara. Jag är "oskyldig" och ansvarar inte för "de ord som kommer ur min mun". Ni, som min värld till så stor del består av, ni sviker mig och får mig att vilja gå undan. Förändringarnas tid, är den kommen? I så fall, rädda mig!


Korsord: "En liten, försynt varelse som försöker vara alla till lags och då och då befinner sig i depressionstillstånd. Har ofta hela världen emot sig. Sex bokstäver"


Jag behöver lugn och ro. Länge. 

Av Emilie - 3 december 2008 19:46

Jag behöver någon att prata med. Asså, ordenligt.. Om allt som pågår och inte pågår. Någon som jag utan tvekan kan säga precis allt till, utan att känna mig fånig.

Men, ikväll har jag inte tid. Även om denna person skulle dyka upp utanför dörren så skulle det inte finnas någon tid till att prata. Inte idag, inte imorgon. Låt oss säga efter onsdag nästa vecka, då jag lär vara helt död - mer eller mindre i alla fall. Det betyder att jag om en vecka vid denna tid kommer vara hyfsat "nöjd och glad", samtidigt ångestfylld och deprimerad. Just nu känner jag bara av de två senare. 

Det vore såå skönt med jullov just nu, men samtidigt så har knappt ens tid med det, som det ser ut just nu. Låt det dröja länge än.

Bah, jag måste beställa linser.


Imorgon är det kemiprovet of doom, jag lär inte klara mig så bra som jag vill. Får göra mitt bästa, sova så mycket som ytterligare fyra timmar idag, sedan kan jag säcka ihop framför Spartacus.

Jag behöver ett break. Tänk "Björn Gustafsson". 

Av Emilie - 2 december 2008 22:45

På onsdag nästa vecka är mitt temporära helvete över. Eller, temporärt förresten, det har hållit på sedan skolan började (på allvar) för si-sådär 10-12 år sedan. Jag är trött. Ska dock pina mig själv till att sitta uppe inatt. Läänge. Det är nödvändigt, tyvärr. Kommer bli ännu en lång dag imorgon. Usch, inget funkar som det ska!

Jul är trevligt.

Jag är deprimerad.

Ovido - Quiz & Flashcards